Referanser

Jeg strekker meg langt for å gjøre kundene fornøyde, og er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt underveis. Her kan du lese hva noen av mine kunder sier om samarbeidet:

«Moen er lett å samarbeide med. Han er pålitelig og lydhør for føringer om oppdragets karakter, og flink til å gjøre tilpasninger når det er nødvendig. At han har kulturell og noe redaksjonell kompetanse er en styrke. Stiftelsen er meget godt fornøyd med leveransen.»

John Arne MarkussenStyrelederDagbladets Stiftelse

«Jeg har opplevd samarbeidet med Kjetil svært godt. Han er raskt på ballen, har gode løsninger og er fair både når det gjelder timepris og bruk. Kan varmt anbefale Kjetil!»

Merete SpigsethDigital markedsførerIsipisi

«Kjetil er rask og kompetent, og har samtidig vært en god sparringspartner til å finne nye og bedre løsninger for vår virksomhet. Kjetil har et behagelig og uformelt vesen, noe som har gjort det enkelt å samarbeide hele veien. Vi anbefaler Kjetil på det varmeste!»

Finn HungerholdtDaglig lederOslomarkas Fiskeadministrasjon

«Vi er veldig fornøyde med arbeidet Kjetil har gjort for oss så langt. Han er hyggelig, imøtekommende, fleksibel og lett å kommunisere med. Han har en unik evne til å finne meget gode og velfungerende løsninger på kort tid.»

Kaja DanielsenDaglig lederGalleri D40

«Kjetil er kompetent, idérik og svært effektiv – og ikke minst kjempehyggelig og sympatisk å jobbe sammen med. Han er løsningsorientert og organisert, og tålmodig med oppdragsgiverne sine.»

Oda TømteKommunikasjonsansvarligBlack Box teater

«Kjetil har levert nye hjemmesider på rekordtid med akkurat de funksjonene og design som var ønsket. Svarer kjapt på mail og utfører endringer umiddelbart. Meget godt fornøyd med å velge Kjetil som vår utvikler av digitale medier.»

Tom Henrik JacobsenDaglig lederNy Bolig Utvikling AS

«Du føler deg som en prioritert kunde hos Kjetil! Han tar initiativ, kommer med kreative forslag og jobber virkelig sammen med kunden. Du føler deg trygg på at han kan dette. Vi opplevde at Kjetil strakk seg utover det som var forventet.»

Nina Sollie AnderssenDaglig lederSolregn Regnskapsbyrå