Kaja Danielsen

Vi er veldig fornøyde med arbeidet Kjetil har gjort for oss så langt. Han er hyggelig, imøtekommende, fleksibel og lett å kommunisere med. Han har en unik evne til å finne meget gode og velfungerende løsninger på kort tid.

Kaja Danielsen

Galleri D40

Merete Spigseth

Jeg har opplevd samarbeidet med Kjetil svært godt. Han er raskt på ballen, har gode løsninger og er fair både når det gjelder timepris og bruk. Kan varmt anbefale Kjetil!

Merete Spigseth

Isipisi

Tom Henrik Jacobsen

Kjetil har levert nye hjemmesider på rekordtid med akkurat de funksjonene og design som var ønsket. Svarer kjapt på mail og utfører endringer umiddelbart. Meget godt fornøyd med å velge Kjetil som vår utvikler av digitale medier.

Tom Henrik Jacobsen

Ny Bolig Utvikling AS

Nina Sollie Anderssen

Du føler deg som en prioritert kunde hos Kjetil! Han tar initiativ, kommer med kreative forslag og jobber virkelig sammen med kunden. Du føler deg trygg på at han kan dette. Vi opplevde at Kjetil strakk seg utover det som var forventet.

Nina Sollie Anderssen

Solregn Regnskapsbyrå

John Arne Markussen

Moen er lett å samarbeide med. Han er pålitelig og lydhør for føringer om oppdragets karakter, og flink til å gjøre tilpasninger når det er nødvendig. At han har kulturell og noe redaksjonell kompetanse er en styrke. Stiftelsen er meget godt fornøyd med leveransen.

John Arne Markussen

Dagbladets Stiftelse

Oda Tømte

Kjetil er kompetent, idérik og svært effektiv – og ikke minst kjempehyggelig og sympatisk å jobbe sammen med. Han er løsningsorientert og organisert, og tålmodig med oppdragsgiverne sine.

Oda Tømte

Black Box teater

Finn Hungerholdt

Kjetil er rask og kompetent, og har samtidig vært en god sparringspartner til å finne nye og bedre løsninger for vår virksomhet. Kjetil har et behagelig og uformelt vesen, noe som har gjort det enkelt å samarbeide hele veien. Vi anbefaler Kjetil på det varmeste!

Finn Hungerholdt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon

Vil du lykkes bedre på nett?

Jeg sender deg gratis informasjon om det du er interessert i.

Nettside
Nettbutikk
Support/drift
Annonsering
SEO
Økt trafikk
Sporing/måling