Tjenester

Jeg utfører alle slags oppdrag i det digitale landskapet, det være seg ny nettside, butikkløsning, SEO-forbedringer eller annonsekampanjer.

Annonsering

Med annonsering kan du tiltrekke deg potensielle kunder og andre interesserte, som ellers aldri hadde funnet ditt produkt eller din nettside. Særlig nyttig kan det være med annonsering hvis du ellers får lite organisk trafikk, og du sliter med få besøkende.

Les mer

Nettbutikk

En godt designet nettbutikk er optimalisert med tanke på salg, og utformet fra kundens perspektiv. Jeg har utviklet flere nettbutikker som har gått fra beskjedent salg til å omsette for flere millioner hvert år.

Les mer

Nettsider

Jeg lager moderne nettsider, med et design og en struktur som er testet og optimalisert over flere år. Målet er at nettsiden din skal kommunisere tydelig og godt det du fronter, og at dine besøkende skal konvertere så effektivt som mulig.

Les mer

Økt trafikk

Vi skiller mellom organisk og betalt trafikk. Den organiske trafikken er gratis, og består av alle de som finner dere ved å søke på Google, trykke på en link eller skrive URL-en deres direkte. Betalt trafikk er annonser, hvor vi kan kjøpe oss oppmerksomhet og plassere budskapet vårt foran interessenters øyne.

Les mer

SEO

SEO handler om å bygge opp nettside og innhold på en måte som gjør at Google gjenkjenner det optimalt. Dette vil hjelpe deg med å dukke opp så høyt som mulig i søkeresultatene, og på den måten øke den organiske trafikken. Hvem vil vel ikke ha gratis trafikk?

Les mer

Sporing

Gjennom sporing (eller måling, tracking) kan du se effektiviteten på en annonse, hvor mange som trykker på en knapp eller hvorfor du ikke opplever flere konverteringer. Det er egentlig bare fantasien som begrenser hva du kan spore.

Les mer

Support

Med min supportavtale kan du føle deg trygg på at nettstedet ditt er trygt, og at kritiske oppdateringer gjøres jevnlig. Avtalen inkluderer også arbeidstid fra meg, slik at vi fortløpende kan gjøre endringer uten en høy startpris hver gang.

Les mer